Konyhafőnök ajánlata

 

A számla végösszegéhez + 10% szervízdíjat számolunk fel


  • Tejfölös vargányagomba leves galuskával ( 1-3-7 )

1320,-

  •  Lecsós, vargányagombás bulgur ( köretnek is ajánljuk)

2300,-

  •  Roston pisztráng egészben , zöldségágyon sütve, hollandi mártással (1-3-4-7- 9)

5700,-

  •  Fogasfilé roston , édesburgonyával, céklavariációkkal ( 4 )

5500,-

  •  Egészben sült süllő ( 55-60 dkg) Dijoni salátával ( fejes saláta mézes-mustáros öntet) (1-4-10)

7000,-

  • Csirkemell steak tejszínes parajjal és zellergratinnal

4500,-

  •  Marhapofa vadasan, szalvétagombóccal ( 1-3-7-9-10 )

5600,-

  •  Füstölt csülök juhtúrós sztrapacskával, ropogós sült hagymakarikákkal (1-3-7)

5200,-

  •  Borjú bécsi steakburgonyával és  Dijoni salátával( fejes saláta mézes-mustáros öntet) (1-3-7-10)

5700,-

  •  Vörösboros marhapörkölt lepcsánkával (1-3)

4100,-

  •  Gundel palacsinta ( 1-3-7-8 )

1500,-