A számla végösszegéhez + 10% szervízdíjat számolunk fel
A konyhafőnök Őszi „libás” ajánlata
-
Libacomb krumplilángossal, párolt vöröskáposztával, pecsenyelével
6900,- -
Libamell rozéra sütve, gorgonzolás dödölével, gyömbéres szilva csatnival
6800,- -
Libamell rozéra sütve ,vadasan, szalvétagombóccal
6800,- -
Rántott libamáj áfonyás őszibarackkal és burgonyapürével
8600,- -
Libatál 1 személy részére
Rántott libamáj, töltött libanyak, rozé libamell, pecsenyelé, hagymás tört burgonya ,párolt vöröskáposzta
7500,- -
Töltött libanyak póréhagymás burgonyapürével és sült céklával
5800,-
A konyhafőnök ajánlata
-
Lecsós, vargányagombás bulgur (köretnek is ajánljuk)
2400,- -
Roston pisztráng egészben, olívás kevert salátával és sült édesburgonyával
5700,- -
Egészben sült süllő (55-60 dkg) Dijoni salátával (fejes saláta mézes-mustáros öntet)
7000,- -
Füstölt csülök juhtúrós sztrapacskával, ropogós sült hagymakarikákkal
5400,- -
Borjú bécsi steakburgonyával és Dijoni salátával
(fejes saláta mézes-mustáros öntet)
5900,- -
Hátszín médiumra sütve, tejszínes gombamártással, vajas-petrezselymes mogyoró burgonyával
6200,- -
Vörösboros marhapörkölt lepcsánkával
4500,- -
Gundel palacsinta
1900,-