Konyhafőnök ajánlata

 

A számla végösszegéhez + 10% szervízdíjat számolunk fel


A konyhafőnök ajánlata

 Lecsós, vargányagombás bulgur (köretnek is ajánljuk) 

2400,-

 

Rácponty serpenyőben (1-4-7)
( sült karikakrumpli, tejföl)

5200,-

 

Roston pisztráng egészben, olívás kevert salátával és sült édesburgonyával 

5700,-

 

Egészben sült süllő (55-60 dkg) Dijoni salátával (fejes saláta mézes-mustáros öntet) 

7000,-

 

Szarvassült vadas mártással zsemlegombóccal (1-3-7-9-10)

5600,-

 

Burgundi marharagu krumplilángossal (1-9-10)

5300,-

 

Füstölt csülök juhtúrós sztrapacskával, ropogós sült hagymakarikákkal  (1-3-7)

5400,-

 

Borjú bécsi steakburgonyával és Dijoni salátával (1-3-7-10)
(fejes saláta mézes-mustáros öntet) 

5900,-

 

Hátszín médiumra sütve, tejszínes gombamártással, vajas-petrezselymes mogyoró burgonyával

6200,-

 

Vörösboros marhapörkölt lepcsánkával 

4200,-

 

Csokis eper mousse tésztabatyuban (1-3-7-8)

1900,-

 

Házi krémes tejszínes kávékrémmel, sós karamellával, gyümölcsvelővel (1-3-7)

1800,-