Csoport-menük II.

A számla végösszegéhez +10% szervízdíjat számolunk fel


1.

Leves:

  • Pontyhalászlé harcsaszelettel csészében

1700,-

Főétel:

  • 1/2 adag kacsacomb sütve (1 db)
  • 1/3 adag szezámmagos rántott csirkemell
  • 1/3 adag sült cigánypecsenye

Köret:

  • párolt káposzta és tört burgonya

5300,-

Desszert:

  • Madártej vanília fagylalttal

1800,-

Összesen:

8800 Ft/fő

_______________________________________________________________________________________________

2.

Leves:

  • Húsleves csigatésztával,töltelékkel,zöldséggel, hússal, csészében ( 3,5dl)

1400,-

Főétel:

  • csirke steak (sült csirkecomab, csont nélkül)
  • 1/2 adag falusi göngyölt sertésborda ( sertés karaj töltve,
    sonka-sajt-szalonna-paprika-paradicsom, rántva)

Köret:

  • tökmagolajos friss saláta (fejes saláta-paprika-paradicsom-uborka)
    és kemencés burgonya

5500,-

Desszert:

  • Tejpite birsalma lekvárral

1400,-

Összesen:

8300 Ft/fő


3.

Leves:

  • Csülkös tejfölös bableves csészében

1400,-

Főétel:

  • 1/2  adag mézes fokhagymás csirkemell roston
  • 1/2 adag „Bodrog-parti” töltött sertésborda rántva
    ( füstölt csülök-gomba-hagyma)

Köret:

  • burgonyapüré és grillezett sárgarépa

5300,-

Desszert:

  • Fagylaltkehely  „ kis adag”
    ( vanília fagyi-darabos meggy-eper-málna-tejszínhab)

1400,-

Összesen:

8100 Ft/fő


4.

Leves:

  • Babgulyás csészében

1300,-

  • Roston pisztráng egészben sült burgonyával,
    grillezett zöldbabbal, és brokkolis sajtmártással

5700,-

Desszert:

  • Túrós palacsinta vanília mártással ( 2db)

1600,-

Összesen:

8600 Ft/fő


5.

Leves:

  • Hideg gyümölcskrém leves, tejszínhabbal csészében

1400,-

Főétel:

  • 1/2  adag sajttal, sonkával töltött pulykamell rántva
  • 1/2  adag rántott harcsafilé

Köret:

  • olivás kevert salátával és steak burgonyával ( nem csíp)

4900,-

Desszert:

  • Gundel palacsinta (2 db)

1700,-

Összesen:

8000Ft/fő


6.

Leves:

  • Halászlé harcsafilével csészében

1700,-

  • Vörösboros  marhapörkölt lepcsánkával

4200,-

Saláta:

  • Káposzta saláta

620,-

Desszert:

  • 1/2  adag tejpite birsalma lekvárral

700,-

Összesen:

7220 Ft/fő



Felhívjuk a megrendelők figyelmét arra hogy egységes menü választásra törekedjenek!

Amennyiben ez nem kivitelezhető, maximum 2-3 fajta menüt válasszanak!

Tanácsoljuk, hogy név szerint írják fel, hogy ki, mit rendelt, mert a vendégek gyakran nem emlékeznek rá.