A számla végösszegéhez +10% szervízdíjat számolunk fel
1.
Leves:
- Pontyhalászlé harcsaszelettel csészében
1700,-
Főétel:
- 1/2 adag kacsacomb sütve (1 db)
- 1/3 adag szezámmagos rántott csirkemell
- 1/3 adag sült cigánypecsenye
Köret:
- párolt káposzta és tört burgonya
5300,-
Desszert:
- Madártej vanília fagylalttal
1800,-
Összesen:
8800 Ft/fő
_______________________________________________________________________________________________
2.
Leves:
- Húsleves csigatésztával,töltelékkel,zöldséggel, hússal, csészében ( 3,5dl)
1400,-
Főétel:
- csirke steak (sült csirkecomab, csont nélkül)
- 1/2 adag falusi göngyölt sertésborda ( sertés karaj töltve,
sonka-sajt-szalonna-paprika-paradicsom, rántva)
Köret:
- tökmagolajos friss saláta (fejes saláta-paprika-paradicsom-uborka)
és kemencés burgonya
5500,-
Desszert:
- Tejpite birsalma lekvárral
1400,-
Összesen:
8300 Ft/fő
3.
Leves:
- Csülkös tejfölös bableves csészében
1400,-
Főétel:
- 1/2 adag mézes fokhagymás csirkemell roston
- 1/2 adag „Bodrog-parti” töltött sertésborda rántva
( füstölt csülök-gomba-hagyma)
Köret:
- burgonyapüré és grillezett sárgarépa
5300,-
Desszert:
- Fagylaltkehely „ kis adag”
( vanília fagyi-darabos meggy-eper-málna-tejszínhab)
1400,-
Összesen:
8100 Ft/fő
4.
Leves:
- Babgulyás csészében
1300,-
- Roston pisztráng egészben sült burgonyával,
grillezett zöldbabbal, és brokkolis sajtmártással
5700,-
Desszert:
- Túrós palacsinta vanília mártással ( 2db)
1600,-
Összesen:
8600 Ft/fő
5.
Leves:
- Hideg gyümölcskrém leves, tejszínhabbal csészében
1400,-
Főétel:
- 1/2 adag sajttal, sonkával töltött pulykamell rántva
- 1/2 adag rántott harcsafilé
Köret:
- olivás kevert salátával és steak burgonyával ( nem csíp)
4900,-
Desszert:
- Gundel palacsinta (2 db)
1700,-
Összesen:
8000Ft/fő
6.
Leves:
- Halászlé harcsafilével csészében
1700,-
- Vörösboros marhapörkölt lepcsánkával
4200,-
Saláta:
- Káposzta saláta
620,-
Desszert:
- 1/2 adag tejpite birsalma lekvárral
700,-
Összesen:
7220 Ft/fő
Felhívjuk a megrendelők figyelmét arra hogy egységes menü választásra törekedjenek!
Amennyiben ez nem kivitelezhető, maximum 2-3 fajta menüt válasszanak!
Tanácsoljuk, hogy név szerint írják fel, hogy ki, mit rendelt, mert a vendégek gyakran nem emlékeznek rá.