Konyhafőnök ajánlata

 

 

 

A konyhafőnök ajánlata

 

 

Frissítő hideg, zelleres, paradicsom leves, pirított sonkacsipsszel,kakukkfüves krutonnal ( 1-3-9)

900,-

 

Lecsós, vargányagombás bulgur ( köretnek is ajánljuk)

1600,-

 

Roston fogasfilé Mozzarellás,-málnaecetes,-paradicsomos, levélsalátával (4-7-12)

3900,-

 

Roston pisztráng, zöldség-gratinnal, vajas zöldbabbal és brokkolis sajtmártással (1-3-4-7)

3600,-

 

Egészben sült süllő, ( 55-60 dkg) Dijoni salátával ( fejes saláta mézes-mustáros öntet) (1-4-10)

5200,-

 

Mézes – fokhagymás csirkecomb-steak, grillezett zöldségekkel ( 7 )

2900,-

 

Borjú szűzpecsenye, libamájjal,lecsós vargányával,házi krokettel ( 1 )

5500,-

 

Borjú bécsi, steakburgonyával és  Dijoni salátával( fejes saláta mézes-mustáros öntet) (1-3-7-10)

3800,-

 

Marhapofa, citromos szederrel, burgonyapogácsával ( 1 )

3600,-

 

Vörösboros marhapörkölt lepcsánkával (1-3)

2900,-

 

Füstölt csülök juhtúrós sztrapacskával, ropogós sült hagymakarikákkal (1-3-7)

3500,-

 

Madártej vanília fagylalttal ( 3-7)

1000,-