A konyhafőnök ajánlata
Frissítő hideg, zelleres, paradicsom leves, pirított sonkacsipsszel,kakukkfüves krutonnal ( 1-3-9)
900,-
Lecsós, vargányagombás bulgur ( köretnek is ajánljuk)
1600,-
Roston fogasfilé Mozzarellás,-málnaecetes,-paradicsomos, levélsalátával (4-7-12)
3900,-
Roston pisztráng, zöldség-gratinnal, vajas zöldbabbal és brokkolis sajtmártással (1-3-4-7)
3600,-
Egészben sült süllő, ( 55-60 dkg) Dijoni salátával ( fejes saláta mézes-mustáros öntet) (1-4-10)
5200,-
Mézes – fokhagymás csirkecomb-steak, grillezett zöldségekkel ( 7 )
2900,-
Borjú szűzpecsenye, libamájjal,lecsós vargányával,házi krokettel ( 1 )
5500,-
Borjú bécsi, steakburgonyával és Dijoni salátával( fejes saláta mézes-mustáros öntet) (1-3-7-10)
3800,-
Marhapofa, citromos szederrel, burgonyapogácsával ( 1 )
3600,-
Vörösboros marhapörkölt lepcsánkával (1-3)
2900,-
Füstölt csülök juhtúrós sztrapacskával, ropogós sült hagymakarikákkal (1-3-7)
3500,-
Madártej vanília fagylalttal ( 3-7)
1000,-