A Vár Vendéglő eszközállományának fejlesztése

Kedvezményezett neve:
VÁR VENDÉGLŐ-94 Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

A fejlesztés tárgya, célja:
A vállalkozás komplex fejlesztése a „Mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban” című, GINOP Plusz-1.2.3-21 kódszámú pályázati konstrukcióban nyertes projektjének megvalósítása során.

Szerződött támogatás összege: 13 365 864 Ft

A projekt tartalmának részletes bemutatása:                                       
A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban című projekt felhívás lehetőséget biztosított a cég termelési kapacitásának bővítésére. A GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-02475 azonosító számú projektje megvalósítása során 56.10- Éttermi, mozgó vendéglátás tevékenységét fejlesztése valósul meg.

A megvalósítás helyszíne: 3950 Sárospatak, Árpád u. 35-37.

A projekt szakmai tartalmának meghatározó részeként technológiai fejlesztést eredményező eszközök beszerzése valósul meg. Gázüzemi kombi sütő pároló eszköz, többféle hűtőszekrény, mosogatógépek és egyéb technológiai folyamatokat segítő berendezések segítségével lehetőség nyílik a gyorsabb, hatékonyabb és magasabb minőségi színvonalú munkavégzésre. A beszerzés által a megrendelések mennyisége növelhető, a kiszolgálás időigénye csökken valamint bővül a termékkínálat.
Energetikai korszerűsítés mentén egy 32 kW teljesítményű levegő-víz üzemű hőszivattyú berendezés telepítése történik meg.
Egy fő munkavállaló informatikai képzése hozzájárul a folyamatok adminisztrációs hátterének hatékonyabbá tételéhez. A humán erőforrás fejlesztéshez kapcsolódóan a vállalkozásra releváns képzési, személyiség- és készségfejlesztő program is megalkotásra
kerül.
Az európai uniós támogatás felhasználása eredményeképpen a VÁR VENDÉGLŐ-94 Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. működési folyamatai megújulnak, kapacitásai bővülnek. A fejlesztés eredményeképpen árbevétel növekmény realizálódik illetőleg a szervezet működési költségei is csökkennek. A beruházás révén a vállalkozás versenyképessége növekszik mely a hozzájárul a munkahelyek megőrzéséhez és lehetőség szerinti bővítéséhez.

A projekt tervezett befejezési dátuma:   2024.03.04.
A projekt azonosító száma:  GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-02475