A Vár Vendéglő szakácsai a vendégek vissza jelzése alapján időről-időre megváltoztatja e Konyhafőnök ajánlatát, hogy éttermünk ne szürküljön bele a mindennapokba és törzsvendégeinknek is tudjunk újdonságokkal szolgálni
A számla végösszegéhez + 10% szervízdíjat számolunk fel
Lecsós, vargányagombás bulgur ( köretnek is ajánljuk ) ( 1,12 )
Hideg , bazsalikomos, zöldséges,bulgursaláta ( köretnek is ajánljuk) ( 1 )
Roston pisztráng egészben, olívás kevert salátával és sült édesburgonyával (1-4-12)
Egészben sült süllő ( 55-60 dkg) Dijoni salátával ( fejes saláta mézes-mustáros öntet) (4-10)
Omlós csirkemell parajos tejszínes,parmezános gnocchival (1-3-7)
Csirkecomb steak hideg,bazsalikomos,zöldséges, bulgursalátával ( 1 10 12)
Grill tál
Roston harcsaszelet, csirkecombfilé, grillezett gomolya,
steak burgonya, olívás kevert saláta, kapros joghurt (4-7-10)
Sertésszűz citrusos körtés-diós raguval, Camembert-es burgonyagratinnal (1-5-7-8 )
Füstölt csülök juhtúrós sztrapacskával, ropogós sült hagymakarikákkal (1-3-7)
Borjú bécsi steakburgonyával és Dijoni salátával( fejes saláta mézes-mustáros öntet) (1-3-7-10)
Hátszín médiumra sütve, tejszínes gombamártással, vajas-petrezselymes mogyoró burgonyával (7)
Vörösboros marhapörkölt lepcsánkával (1-3)
Madártej vanília fagyival
Narancsos csokitorta meggy öntettel ( Nyers-vegán,glutén-,tej-, és tojás mentes)
Mango-lime torta, matcha-teás fehér csokival, aszaltszilvás krémmel ( Nyers-vegán, gluté-,tej-, és tojásmentes)
Foglaljon asztalt vagy rendeljen elvitelre nálunk telefonon, emailon a következő elérhetőségeken