Étlap

                                                     

A számla végösszegéhez + 10% szervízdíjat számolunk fel

 


A konyhafőnök Őszi „libás” ajánlata

  • Libacomb krumplilángossal, párolt vöröskáposztával, pecsenyelével
    6900,-

  • Libamell rozéra sütve, gorgonzolás dödölével, gyömbéres szilva csatnival
    6800,-

  • Libamell rozéra sütve ,vadasan, szalvétagombóccal
    6800,-

  •  Rántott libamáj áfonyás őszibarackkal és burgonyapürével
    8600,-

  •  Libatál 1 személy részére
    Rántott libamáj, töltött libanyak,  rozé libamell, pecsenyelé, hagymás tört burgonya ,párolt vöröskáposzta
    7500,-

  •  Töltött libanyak póréhagymás burgonyapürével és sült céklával
    5800,-


A konyhafőnök ajánlata

  • Lecsós, vargányagombás bulgur (köretnek is ajánljuk)
    2400,-

  • Roston pisztráng egészben, olívás kevert salátával és sült édesburgonyával
    5700,-

  •  Egészben sült süllő (55-60 dkg) Dijoni salátával (fejes saláta mézes-mustáros öntet)
    7000,-

  • Füstölt csülök juhtúrós sztrapacskával, ropogós sült hagymakarikákkal
    5400,-

  •  Borjú bécsi steakburgonyával és Dijoni salátával
    (fejes saláta mézes-mustáros öntet)
    5900,-

  •  Hátszín médiumra sütve, tejszínes gombamártással, vajas-petrezselymes mogyoró burgonyával
    6200,-

  •  Vörösboros marhapörkölt lepcsánkával
    4500,-

  • Gundel palacsinta
    1900,-


Előételek – sajt ételek

  • Haltepertő chilis mártással és lilahagyma lekvárral 
    1950,-
  • Sült libamájszelet pirítóson, zöldségekkel 
    6400,-
  • Olívás kevert saláta friss zöldségekből 
    1600,-
  • Rántott trappista sajt hasábburgonyával, tartárral 
    3100,-

 


Levesek csészében , bográcsban, kenyérrel

  • Húsleves csigatésztával, töltelékkel, zöldséggel, hússal csészében
    1400,-

  • Hideg gyümölcs krémleves tejszínhabbal csészében
    1400,-

  • Babgulyás csészében
    1300,-

  • Babgulyás bográcsban
    2600,-

  • Csülkös tejfölös bableves csészében
    1400,-

  • Csülkös tejfölös bableves bográcsban
    2800,-


Halászlevek csészében, bográcsban, kenyérrel

  • Pontyhalászlé harcsaszelettel csészében
    1700,-

  • Pontyhalászlé irdalt pontyfilével csészében
    1700,-

  • Pontyhalászlé  halszelet nélkül csészében
    1500,-

  •  Korhelyhalászlé harcsaszelettel csészében (pikáns ,tejfölös, citromos)
    1800,-

  • Korhelyhalászlé irdalt pontyfilével csészében (pikáns, tejfölös, citromos)
    1800,-

  • Korhelyhalászlé halszelet nélkül csészében
    1550,-

  • Pontyhalászlé harcsaszelettel bográcsban
    3400,-

  • Pontyhalászlé irdalt pontyfilével bográcsban
    3400,-

  • Pontyhalászlé bográcsban halszelet nélkül
    3000,-

  • Korhelyhalászlé harcsaszelettel bográcsban
    3600,-

  • Korhelyhalászlé irdalt pontyfilével bográcsban
    3600,-

  • Korhelyhalászlé bográcsban halszelet nélkül bográcsban
    3100,-

  • Halbelsőség a halászléhez. Idény jelleggel!
    1200,-

 


Sertés, marha ételek

  •  Zempléni Hegybíró tál 2 személy részére (gombás sertésborda, sajttal, sonkával
    töltött pulykamell, rántott harcsafalatok, párolt rizs, hasábburgonya)
    10000,-
  • Rántott sertésborda hasábburgonyával
    3100,-
  • Cigánypecsenye tükörtojással és szalonnával,
    fűszeres steakburgonyával
    4100,-
  • Görögtál (Pácolt húscsíkok görög fűszerekkel, Tzadziki-mártással,
    steak burgonyával, olívás kevert salátával)
    5000,-
  • Szűzérmék libamájjal sütve,
    sárgabarack csatnival és diós burgonyapürével
    7700,
  •  „Bodrog-parti” töltött sertésborda
    ( füstölt csülök, friss gomba, hagyma)burgonyapürével és körtével
    5500,-

Szárnyas ételek

  • Rántott libamáj áfonyás őszibarackkal és burgonyapürével
    8600,-
  • Kacsacomb sütve, vörösboros párolt káposztával és hagymás törtburgonyával
    4900,-
  • Sajttal, sonkával, töltött pulykamell
    párolt rizzsel és hasábburgonyával
    4200,-
  • Rántott csirkemell párolt rizzsel és hasábburgonyával
    3100,-
  • Barackos csirkemell zöldséges rizzsel
    3900,-

Halételek

  • Rántott harcsafilé petrezselymes burgonyával
    4400,-
  • Harcsapaprikás túrós csuszával
    5000,-
  • Harcsafilé roston, tejfölös-kapros-gombás galuskával
    5000,-
  • Harcsafalatok zöldfűszeres mártásban, olívás kevert salátával
    steak burgonyával
    4500,-
  • Harcsafalatok enyhén csípős-fokhagymás mártásban,
    olívás kevert salátával steak burgonyával
    4500,-

Gyermekadagok

  • Rántott sajtkatonák hasábburgonyával, tartárral
    2400,-
  • Rántott sertésborda hasábburgonyával
    2400,-
  • Rántott csirkemell párolt rizzsel és hasábburgonyával
    2400,-
  • Rántott harcsafilé petrezselymes burgonyával
    3200,-
  • Barackos csirkemell zöldséges rizzsel
    3000,-

Tészták, Desszertek

  • Túrós csusza
    2400,-
  • Juhtúrós sztrapacska
    2600,-
  • Tejpite birsalmalekvárral
    1400,-
  • Túrós palacsinta vanília mártással
    1600,-
  • Gesztenyepüré tejszínhabbal
    1400,-
  • Bodrog- part fagylaltkehely
    (vanília fagylalt, meggy-ribizli-málna-eper-tejszínhab)
    1900,-

Saláták – Savanyúságok

  • Káposztasaláta
    620,-
  • Paradicsomsaláta
    800,-
  • Uborkasaláta
    800,-
  • Olívás kevert saláta
    600,-
  • Nyári” csalamádé
    700,-
  • Ecetes almapaprika
    600,-
  • Csemegeuborka
    600,-

Köretek

  • Grillezett zöldségek
    2000,-
  • Lepcsánka
    900,-
  • Hasábburgonya
    600,-
  • Petrezselymes burgonya
    600,-
  • Burgonyapüré
    800,-
  • Steak burgonya
    800,-
  • Párolt rizs
    600,-
  • Vegyes köret(hasábburgonya, p.rizs)
    600,-
  • Galuska
    600,-
  • Tartármártás
    700,-
  • Ketchup
    500,-

 

 

 

Csomagolás: 150 Ft / doboz

A számla végösszegéhez + 10% szervízdíjat számolunk fel

 

Allergének jelölése az ételek neve után zárójelben!

( 1-glutén,2-rákfélék,3-tojás,4-hal,5-földimogyoró,6-szójabab,7-tej,8-diófélék,9-zeller,10-mustár,11-szezámmag,12-kén-dioxid,13-csillagfürt,14-puhatestűek)